top of page

Om Oss

Høy Kvalitet, God Service og Konkurransedyktige Priser

Vi er to tvillingbrødre fra øya Gossen i Aukra kommune som startet opp firmaet i 2016 og har nå blitt 14 engasjerte medarbeidere. 

Våre hovedtjenester er tømrer og malingsarbeid, men vi driver også med mye annet. I 2021 kjøpte vi en lagerhall på ca 300 m2 som vi bruker til lager og produksjon av for eksempel utemøbler og maling av kjøkken innredning. 

 

Vårt arbeidsområde er Aukra, Molde, Hustadvika og omegn. 

Wood Piles

Vår Historie

2016: Grant hadde lenge tenkt på å starte opp et tømrerfirma. Da han tok svennebrevet sitt etter å ha totalrenovert huset sitt, spurte han tvillingbroren sin Kevin om han ville være med. Etter i underkant av fem sekunders betenkningstid sa han “Let’s do it”. Navnet på firmaet ble etter en del "diskusjon" Bygg og Data, og stiftelsesdatoen var 06.05.2016. 2017: Vårt første lager var et lite skur på eiendommen til Grant, eller rettere sagt halvparten av det. Resten var brukt til gressklippere, potteplanter og denslags. Utpå året ble vi enige om å leie lokaler på den gamle fiskefagskolen, også kjent som “fiskern”. 2018 - 2020: Vi ble flere og firmaet vokste langt raskere enn det vi hadde turt å forestille oss. På den tiden begynte vi også å satse mer på malingsarbeid. Vi kjøpte beltelift og malingspumpe. Mange hadde veldig dårlig tro på sprøytemaling av hus her til lands, men Kevin hadde sett på YouTube at “borti statæin” var det vanlig å sprøytemale husene sine. Så når de greide det, skulle vi også klare det. Investeringskjøpeknappen satt løst, og etter noen treforpleiningsjobber ble vi enige om å kjøpe oss en beltegående (så klart) fliskutter og en del sageutstyr. 2021: Fiskern ble lagt ut for salg og vi var på utkikk etter en ny HQ. Et forholdsvis nytt lager på 300 m2 på Nautneset så veldig lovende ut. Etter en rask tur innom den lokale banken og deres Franz Jäger fra Berlin som de sa i Olsenbanden, ble lageret vårt. 2023: Etter flere jobber på Bjørnsund gikk vi til innkjøp av en 17-fots Rana-båt som vi bruker til å komme oss til og fra naboøya.

Våre medarbeidere

Et utvalg av våre bedriftskunder

hukkelberg.png
mobo.png
mowie.png
bottom of page