top of page

Om Oss

Høy Kvalitet, God Service og Konkurransedyktige Priser

Vi er to tvillingbrødre fra øya Gossen i Aukra kommune som startet opp firmaet i 2016 og har nå blitt 14 engasjerte medarbeidere. 

Våre hovedtjenester er tømrer og malingsarbeid, men vi driver også med mye annet. I 2021 kjøpte vi en lagerhall på ca 300 m2 som vi bruker til lager og produksjon av for eksempel utemøbler og maling av kjøkken innredning. 

 

Vårt arbeidsområde er Aukra, Molde, Hustadvika og omegn. 

Wood Piles

Vår Historie

2016: Grant hadde lenge tenkt på å starte opp ett tømrerfirma, han spurte tvillingbroren sin Kevin om han ville være med. Etter i underkant av ca 5 sekunders betenkningstid så sa han "lets do it"  Navnet på firmaet ble etter en del "diskusjon" Bygg og Data, stiftelsesdato 06.05.2016 2017: Vårt første lager var et lite skur på eiendommen til Grant, eller rettere sagt halve av det. Resterende var brukt til gressklippere, potteplanter og denslags. Utpå året så ble vi enige om å leie lokaler på den gamle fiskefagskolen, også kjent som "fiskern" 2018 - 2020: Vi ble flere og firmaet vokste langt raskere enn det vi hadde turt å forestille oss. På den tiden så begynte vi å tune oss også mer inn på malingsarbeid. Det ble kjøpt beltelift og malingspumpe, mange hadde veldig dårlig tro på sprøytemaling av hus her til lands. Men Kevin hadde sett på youtube at "borti statæin" så er det vanlig å sprøytemale husene sine. Så når de greier det, så skal vi også klare det. Investerings kjøpeknappen satt løst, og etter noen treforpleinings jobber så ble vi enige om å kjøpe oss en beltegående (såklart) fliskutter og en del sageutstyr. ​2021: Fiskern ble lagt ut på salg og vi var på utkikk etter en ny HQ. Et forholdsvis nytt lager på 300 m2 på Nautneset så veldig lovende ut. Etter en rask tur innom den lokale banken og deres Franz Jäger fra Berlin som de sa i Olsenbanden så ble lageret vårt. 2023: Etter flere jobber på Bjørnsund så gikk vi til innkjøp av en 17" fot rana båt som vil bli brukt til å komme oss til og fra naboøya.

Våre medarbeidere

Et utvalg av våre bedriftskunder

hukkelberg.png
mobo.png
mowie.png
bottom of page